У Вінниці підрізали чоловіка за те, що заступився за дружину

Новини Вінниці / У Вінниці підрізали чоловіка за те, що заступився за дружину

У Вінниці 3 квітня на вулиці Янгеля нетверезий чоловік підрізав 29-річного вінничанина за те, що той заступився за жінку. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини, близько 20:30 правоохоронцям надійшло повідомлення, що на вулиці Янгеля між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один з його учасників наніс проникаюче ножове поранення іншому

У Вінниці 3 квітня на вулиці Янгеля нетверезий чоловік підрізав 29-річного вінничанина за те, що той заступився за жінку. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини, близько 20:30 правоохоронцям надійшло повідомлення, що на вулиці Янгеля між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один з його учасників наніс проникаюче ножове поранення іншому. 

Підозрюваного працівники патрульної поліції затримали на місці вчинення злочину. Ним виявися 32-річний річний вінничанин, раніше судимий за крадіжки. У зловмисника поліцейські вилучили ніж та молоток. 

"Попередньо встановлено, що правопорушник почав чіплятися до жінки, яка на вулиці чекала подругу. Вона зателефонувала своєму чоловікові та попросила про допомогу. Чоловік зробив зауваження нетверезому правопорушнику, за що у відповідь отримав удар ножем у живіт. З місця події зловмисник втік. Поки жінка викликала лікарів та поліцію, правопорушник повернувся з молотком у руках та був затриманий патрульними", - повідомляють у поліції.

Нині потерпілий перебуває у реанімації. Його прооперували. За словами медиків,  загрози його життю немає.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років ув’язнення. 

Сергій Маламура

4 квітня, 2020