У Вінниці підприємець «загарбав» зелену територію під будівельні потреби

Новини Вінниці / У Вінниці підприємець «загарбав» зелену територію під будівельні потреби

У Вінниці підприємець розпочав будівельні роботи в приватному секторі, однак території подвіря, де власне проходить будівництво, для нього виявилось мало місця. Адже як пояснити дії будівельника, який склав матеріали на загальній території.     

У Вінниці підприємець розпочав будівельні роботи в приватному секторі. Однак території подвір'я, де власне проходить будівництво, для нього виявилось замало. Адже як ще пояснити дії будівельника, який склав матеріали на загальній території.     

Як повідомили на офіційній сторінці Facebook «Муніципальна варта Вінниця», по вул. Чехова підприємець організував складування щебіню та відсіву поза межами подвір’я, де, власне, здійснювались будівельні роботи. З незрозумілих причин будівельні матеріали було складовано безпосередньо на території зелених насавджень, яка також є територією загального користування.

Звісно, дозволу складувати будівельні матеріали на території загального користування, у цього ФОПа не було, за що він і отримав протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.