У Вінниці підприємець загарбав чверть гектара землі (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці підприємець загарбав чверть гектара землі (ФОТО)

У Вінниці, на перетині вулиць Ватутіна та Зерової, один з ФОПів самовільно зайняв земельну ділянку Вінницької міської об’єднаної територіальної громади загальною площею понад 25 соток.

У Вінниці, на перетині вулиць Ватутіна та Зерова, один з ФОПів самовільно зайняв земельну ділянку Вінницької міської об’єднаної територіальної громади загальною площею понад 25 соток.

Як повідомили працівники Муніципальної варти на своїй сторінці у Facebook, на ділянці у 0,2644 га, що розташована по вул. Ватутіна - вул. Зерова, підприємець встановив бетонний паркан з металевими ворітьми та хвірткою. Таким чином, відгородив загарбаний у міста шматок землі.

Звісно, будь-яких дозвільних документів у чоловіка не було, тому інспектори Муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення за ст 152 КУпАП на підприємця, який до того ж отримав припис на прибирання прилеглої території від випадкового сміття, проте громадянин виконав його одразу.

Новини Вінниці / У Вінниці підприємець загарбав чверть гектара землі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці підприємець загарбав чверть гектара землі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці підприємець загарбав чверть гектара землі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці підприємець загарбав чверть гектара землі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці підприємець загарбав чверть гектара землі (ФОТО)