У Вінниці підприємець регулярно створює сіттєзвалище посеред вулиці. Чи налякає його черговий протокол?

Новини Вінниці / У Вінниці підприємець регулярно створює сіттєзвалище посеред вулиці. Чи налякає його черговий протокол?

У Вінниці один з місцевих підприємців здійснюючи господарську діяльності по вулиці Промисловій склав побутове та промислове сміття посеред вулиці. Однак дії чоловіка не залишились безкарними. Працівники Муніципальної варти склали на вінничанина адмінпротокол.

У Вінниці один з місцевих підприємців, який займає об'єкт по вулиці Промисловій, склав побутове та промислове сміття посеред дороги. Однак дії чоловіка не залишились безкарними. Працівники Муніципальної варти склали на вінничанина адмінпротокол.

Як стало відомо зі сторінки у Facebook "Муніципальна варта Вінниці", інспектори отримали повідомлення про чимале сміттєзвалище біля буд. 90 по вул. Гонти. В ході опрацювання цього звернення, стало відомо, що під час здійснення господарської діяльності по вулиці Промисловій підприємець умисно складував сміття побутового та промислового походження на прилеглій території до об’єкта господарювання за цією адресою. Тобто поруч...

Інспектори Муніципальної варти знову склали на даного підприємця протокол про адміністративне правопорушення за ст.152. Однак, хочемо зауважити, що це не перший його протокол за скоєне правопорушення.

Ірина Заіковата

26 лютого, 2020