У Вінниці під час відпочинку в компанії знайомих сталась бійка. Один з чоловіків перебуває у вкрай тяжкому стані

Новини Вінниці / У Вінниці під час відпочинку в компанії знайомих сталась бійка. Один з чоловіків перебуває у вкрай тяжкому стані

Ввечері 11 серпня у Вінниці поблизу одного із закладів на вулиці Максимовича сталась бійка між чоловіками, які відпочивали в компанії знайомих. Внаслідок конфлікту один з учасників госпіталізований до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями, іншого затримано.

Як повідомляють у відділі комунікацій поліції Вінницької області, інформацію про інцидент від очевидців правоохоронці отримали близько 22.20. Заявник розповів, що двоє нетверезих чоловіків вчинили бійку.

43–річному потерпілому працівники поліції викликали швидку допомогу. Його у важкому стані госпіталізовано до медичного закладу. Зловмисника поліцейські затримали на місці злочину. Ним виявився 30–річний вінничанин.

Поліцейські з’ясували, що під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого один вінничанин завдав кілька ударів потерпілому.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Макс Мельник

12 серпня, 2022