У Вінниці під час спроби продати мобільник затримали «вуличного» грабіжника

Новини Вінниці / У Вінниці під час спроби продати мобільник затримали «вуличного» грабіжника

На одному з місцевих ринків 9 листопада у Вінниці оперативники затримали 35-річного раніше судимого чоловіка, який за кілька годин до цього пограбував юного містянина. Відібраний мобільник рецидивіст намагався продати…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за допомогою у пошуку зловмисника звергнувся 18-річний хлопець. Він розповів, що близько 14 години біля під’їзду будинку на вулиці Князів Коріатовичів до нього підійшов малознайомий чоловік та попросив мобільний телефон. У відповідь на відмову зловмисник вирвав з його рук телефон та втік.

Через декілька годин неподалік від місцевого ринку правоохоронці затримали нападника. Ним виявився 35-річний житель Літинської територіальної громади. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Речовий доказ у нього вилучено. Слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення.

Макс Мельник

10 листопада, 2022