У Вінниці п’яний водій «захищався» від патрульних сльозогінним газом (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці п’яний водій «захищався» від патрульних сльозогінним газом (ФОТО)

У Вінниці п’яний водій напав на патрульних. Чоловік спочатку поводив себедосить агрсеивно а потім дістав засіб сльозоточивої та дратівливої дії. Однак,  не уникнути відповідальності йому це не допомогло.

У Вінниці п’яний водій напав на патрульних. Чоловік спочатку поводив себе досить агресивно, а потім дістав засіб сльозогінної та дратівливої дії. Однак, уникнути відповідальності йому це не допомогло.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП Вінничични, 11 листопада вранці патрульні отримали виклик, що водій автомобіля Renault Clio на вулиці Шевченка керує транспортним засобом, ймовірно, у стані сп'яніння.

Прибувши на місце події та поспілкувавшись із водієм, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Порушник відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння на місці зупинки у присутності 2-х свідків.

Під час складання адмініпротоколу водій почав поводити себе агресивно та провокувати поліцейських на конфлікт. Він дістав засіб дратівливої та сльозогінної дії та, ігноруючи попередження патрульних, застосував його до одного з інспекторів. Поліцейські затримали зловмисника.

На 22-річного водія Renault Clio патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування напідпитку) КУпАП. На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх подальших обставин справи.

 

Новини Вінниці / У Вінниці п’яний водій «захищався» від патрульних сльозогінним газом (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці п’яний водій «захищався» від патрульних сльозогінним газом (ФОТО)
Ірина Заіковата

12 листопада, 2020