У Вінниці п’яний водій влаштував справжні нічні раллі містом, тікаючи від поліції

Новини Вінниці / У Вінниці п’яний водій влаштував справжні нічні раллі містом, тікаючи від поліції

У Вінниці по мікрорайону Вишенка водій «Лади» вирішив випробувати власні сили та сили авто, тікаючи від копів. Однак горе-гонщику втекти від копів не вдалось, його досить швидко наздогнали, та встановили, що кермував затриманий своїм авто будучи на підпитку.

У Вінниці по мікрорайону Вишенка водій «Лади» вирішив випробувати власні сили та сили авто, тікаючи від копів. Однак горе-гонщику зникнути з поля зору патрульних не вдалось. Його досить швидко наздогнали. Вінницькі правоохоронці встановили, що кермував затриманий своїм авто на підпитку.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, вночі 4 листопада вінницькі патрульні помітили автомобіль ВАЗ 21093, який порушив правила дорожнього руху на перехресті проспекту Юності з Хмельницьким шосе.

На вимогу інспекторів зупинитись, керманич вирішив по-своєму: почав тікати, їдучі на заборонені сигнали світлофорів. Поліцейським вдалося заблокувати втікача на перехресті Хмельницього шосе з вулицею Трамвайною.

Коли водій вийшов з машини, правоохоронцям стало зрозуміло, чого він себе так поводив - чоловік був досить п’яним.

За згодою затриманого, його відвезли на огляд у медичний заклад, але вже там він відмовився від процедури. На вінничанина склали три протоколи.