У Вінниці п’яний водій, якого позбавили водійських прав, на Різдво «пішов у лобову», щоб довести «свої права» на дорогу

Новини Вінниці / У Вінниці п’яний водій, якого позбавили водійських прав, на Різдво «пішов у лобову», щоб довести «свої права» на дорогу

Вдень 7 січня у Вінниці сталась ДТП на вулиці Сергія Зулінського. Прибувши на місце події, патрульні поліцейські виявили, що 36-річний водій автомобіля Renault Megane не впорався з керуванням та в'їхав у автомобіль Lanos, що рухався по зустрічній смузі. До того ж кермувальник виявився у майже «непритомному стані».

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Спілкуючись із порушником, інспектори помітили у винуватця ДТП ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд на спецприладі Drager. Результат виявився позитивним — 2,33 проміле алкоголю. Також охоронці порядку встановили, що порушник тимчасово обмежений у праві керування.

Патрульні склали три протоколи на водія, який вчинив ДТП у стані сп'яніння, а саме за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп'яніння) та за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Макс Мельник

9 січня, 2023