У Вінниці п'яний водій без прав хотів відкупитися від патрульних (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці п'яний водій без прав хотів відкупитися від патрульних (ВІДЕО)

У Вінниці на вулиці Ломоносова вранці 19 травня патрульні зупинили Opel Kadett, водій якого був нетверезим за кермом. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у вінницькій області, надати документи чоловік не зміг, оскільки минулого року його взагалі позбавили права керування за водіння напідпитку.

У Вінниці на вулиці Ломоносова вранці 19 травня патрульні зупинили Opel Kadett, водій якого був нетверезим за кермом. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, надати документи чоловік не зміг, оскільки минулого року його взагалі позбавили права керування за водіння напідпитку.

Коли ж цього разу водієві запропонували пройти перевірку на алкотестері, він почав натякати, що хоче "домовитись" з поліцейськими.

«Його попередили про кримінальну відповідальність за такі дії, але порушника це не зупинило. Згодом він запропонував патрульним неправомірну вигоду у розмірі 4000 гривень. У медичному закладі перевірка на алкотестері показала, що в організмі кермувальника 0,87 проміле алкоголю, що в 4 рази перевищує допустиму норму. На порушника патрульні склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП». – повідомляють у поліції.

Нині слідством розпочато кримінальне провадження. «Щедрому» водієві загрожує до 4 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

19 травня, 2020