У Вінниці п’яний посадовець з поліцейського «главку» влаштував аварію на службовому авто

Новини Вінниці / У Вінниці п’яний посадовець з поліцейського «главку» влаштував аварію на службовому авто

Увечері 7 березня у Вінниці п’яним за кермом службового авто «застукали» начальника управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександра Плем'янника.

Увечері 7 березня у Вінниці п’яним за кермом службового авто «застукали» начальника управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександра Плем'янника. Поліцейський високопосадовець не просто зарано почав відзначати День прав жінок і миру, а й влаштував аварію на перехресті Хмельницького шосе – вулиці Максимовича. При цьому на його авто були підроблені номери.

Про інцидент у Facebook повідомив журналіст та громадський активіст Віталій Павловський.

«Також він наніс шкоди ще трьом автомобілям, що стояли обабіч дороги. Уявіть картину! Далі, як повідомили свідки, він ще умудрився тікати від патрульних - спочатку на авто, а після на свої рідних правоохоронних ніжках. Але алкоголь не підвів, організм правоохоронця здався, там він і був затриманий водіями пошкоджених авто та працівниками патрульної поліції Вінницької області!», - пише Віталій Павловський.

В поліції не відмовляються від коментарів.

«За цим фактом відразу було розпочато службове розслідування, поліцейського відсторонено від виконання службових обов'язків. Готуються матеріали на звільнення», - повідомила речниця обласної поліції Анна Олійник.

За її словами, у ситуації, коли поліцейський сідає за кермо п'яним, варіантів немає - тільки звільнення.

Фото зі сторінки Віталія Павловського