У Вінниці п'яний дебошир погрожував повбивати патрульних

Новини Вінниці / У Вінниці п'яний дебошир погрожував повбивати патрульних

У Вінниці ввечері 29 червня патрульні склали одразу три протоколи на п'яного дебошира, який хуліганив на дитячому майданчику по Замостянській. Але цим він обійдеться: на місце події також викликали слідчо-оперативну групу для документування погроз патрульним вбивством. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Вінницької області.

У Вінниці, ввечері 29 червня, патрульні склали одразу три протоколи на п'яного дебошира, який хуліганив на дитячому майданчику по Замостянській. Але цим він не обійдеться: на місце події також викликали слідчо-оперативну групу для документування погроз патрульним вбивством. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Вінницької області.   

Близько 22:20 інспектори патрулювали на Замостянській. Там до них звернулись вінничани з  проханням втихомирити п'яного чоловіка, який нецензурно лаявся до дітей та чіплявся до перехожих на дитячому майданчику.

"Підійшовши до чоловіка, інспектори роти ТОР зробили йому зауваження, однак, вчиняти правопорушення він припиняти не збирався. Не зупинило громадянина й попередження про затримання. Аби заспокоїти порушника, патрульні застосували спецзасоби та фізичну силу. Під час затримання чоловік чинив злісну непокору працівникам поліції, агресивно поводився та продовжував нецензурно висловлюватись. Крім того, неодноразово погрожував патрульним вбивством", - йдеться у повідомленні патрульної поліції Вінниччини.

Вже у відділку на 25-річного правопорушника інспектори склали адмінматеріали за 3-ма статтями: за ч. 2 ст. 178 (поява в громадському місці у п'яному вигляді вдруге протягом року) КУпАП, за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП та за ст. 185 (злісна непокора працівникам поліції) КУпАП.

На місце події також викликали слідчо-оперативну групу для документування події про погрозу патрульним вбивством.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в області,  слідством Лівобережного відділення поліції вже розпочато кримінальне провадження за  ч.1 ст. 345 Кримінального кодексу України, за що передбачено до трьох років позбавлення волі. 

Сергій Маламура

30 червня, 2020