У Вінниці п'яний чоловік хотів покінчити з життям через "нерозділене кохання" (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці п'яний чоловік хотів покінчити з життям через "нерозділене кохання" (ВІДЕО)

У Вінниці 12 вересня близько 3:30 ночі 26-річний чоловік намагався стрибнути з центрального мосту і покінчити з життям. Врятували молодика патрульні. Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини, коли поліцейські прибули на виклик, побачили на мосту чоловіка з ознаками алкогольного сп'яніння, який переліз через огорожу і, схоже, мав намір стрибнути вниз.

У Вінниці 12 вересня близько 3:30 26-річний чоловік намагався стрибнути з центрального мосту і покінчити з життям. Врятували молодика патрульні. Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини, коли поліцейські прибули на виклик, побачили на мосту чоловіка з ознаками алкогольного сп'яніння, який переліз через огорожу і, схоже, мав намір стрибнути вниз.

"Патрульні почали з ним розмовляти, намагаючись відмовити від необдуманого вчинку. Чоловік пояснив, що хоче покінчити з життям через нерозділене кохання. На місці події зупинились дві жінки, одна з яких - медик. Вони проїжджали повз і допомогли поліцейським відволікти чоловіка розмовами. Якоїсь миті один з патрульних шляхом ривка перекинув його через огорожу у безпечне місце. На місце події викликали карету швидкої допомоги", - повідомляють у патрульній поліції.

Сергій Маламура

14 вересня, 2020