У Вінниці переселенці відкрили перший в Україні сухий басейн для дорослих

Новини Вінниці / У Вінниці переселенці відкрили перший в Україні сухий басейн для дорослих

З 20 червня у Вінниці запрацював сухий басейн для дорослих «Без хвиль». У просторі із 30 000 легкими білими кільками мешканці та гості міста можуть зняти стрес, розслабитися, відпочити та просто провести час із друзями. Його відкрили переселенці з Києва. Це перший сухий басейн для дорослих в Україні.

Сухий басейн - це простір із 30 000 легкими білими кульками, де мешканці та гості міста можуть зняти стрес, отримати психологічну розрядку та підтримати бойовий дух, проводячи час із друзями.

Фактично у місті створили нове комфортне середовище для відпочинку та психологічної розрядки. Відвідувачам пропонують сухий басейн глибиною 50 см і 100 см, триметровий проєктор для кінопоказів, лед-освітлення, м’які крісла-подушки, настільні ігри, іграшки-антистрес і навіть баскетбольне кільце.  

«Ми безмежно вдячні нашим захисникам і захисницям, завдяки яким маємо можливість проводити час у безпеці і створювати комфортне середовище для інших. Зараз в українців є особлива потреба полегшити тривожність, розслабитися, зняти стрес. Наша місія на релаксофронті – підтримувати спокій, гарний настрій і бойовий дух. У своїй справі підтримуємо бізнес інших переселенців також. Наприклад, у нашому просторі є макаруни, які виробляє сім’я з Ірпеня. Кульки та матеріали для басейну закупали в українських виробників. Так, разом з нашими партнерами та відвідувачами продовжуємо вкладати в економічну діяльність країни, цінувати кожен момент і вірити у скорішу перемогу ЗСУ», - розказує співвласниця «Без Хвиль» Єлизавета Бойко.

Олеся Рудницька

20 червня, 2022