У Вінниці перехожий затримав грабіжника, який тікав з магазину

Новини Вінниці / У Вінниці перехожий затримав грабіжника, який тікав з магазину

У Вінниці 20 травня перехожий затримав правопорушника, який пограбував торговельний заклад по проспекту Коцюбинського. Слідчо-оперативна група поліції, що приїхала на виклик, доставила зловмисника до відділу поліції. Наразі чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

«З повідомленням про пограбування до поліції звернулись працівники магазину. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та дільничні офіцери територіального підрозділу поліції. Поліцейські встановили, що зловмисник зайшов до магазину, взяв з полиці товар та утік. Продавчиня магазину почала кликати на допомогу та зателефонувала до поліції. Грабіжника затримав перехожий, який проходив неподалік», - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Вінницької області.

Затриманим виявився раніше судимий за майнові злочини 19-річний вінничанин. У нього працівники поліції вилучили награбоване майно. Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж). Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення. Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Макс Мельник

23 травня, 2022