У Вінниці перехожі "здали" патрульним п'яного водія (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці перехожі "здали" патрульним п'яного водія (ФОТО)

У Вінниці пильні громадяни допомогли патрульним виявити водія, який керував автомобілем з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Відмовившись у присутності 2-х свідків від проходження огляду, під час складання адміністративних матеріалів водій почав нецензурно ображати та смикати за форменний одяг працівників поліції.

У Вінниці пильні перехожі допомогли патрульним виявити водія, який керував автомобілем з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Відмовившись у присутності 2-х свідків від проходження огляду, під час складання адміністративних матеріалів водій почав нецензурно ображати та смикати за форменний одяг працівників поліції.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Вінницькй області, 12 жовтня, надійшло повідомлення про водія, який, ймовірно, керує у стані сп'яніння. Патрульні зупинили автомобіль Opel Vectra, на який вказав заявник, на вулиці Добролюбова.

Спілкуючись із керманичем, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Порушник від проходження огляду відмовився у присутності 2-х свідків.

Під час складання адміністративних матеріалів водій почав висловлюватись нецензурною лайкою та смикати за форменний одяг працівників поліції. Патрульні затримали емоційного чоловіка та доставили до відділку поліції.

На 40-річного керманича автомобіля Opel Vectra патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування напідпитку), за ст. 173 (Дрібне хуліганство), за ст. 185 (Злісна непокора працівникам поліції) КУпАП та протокол затримання, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Новини Вінниці / У Вінниці перехожі "здали" патрульним п'яного водія (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці перехожі "здали" патрульним п'яного водія (ФОТО)
Ірина Заіковата

13 жовтня, 2020