У Вінниці пенсіонер на «Запорожці» збив мопед: молоду жінку госпіталізовано

Новини Вінниці / У Вінниці пенсіонер на «Запорожці» збив мопед: молоду жінку госпіталізовано

У приватному секторі Вінниці вранці 12 червня не пощастило кур’єру, який проїжджав поруч з подвір’ям пенсіонера. Двоколесий транспортний засіб збили автомобілем. Пасажирку мопеду доставлено до лікарні.

У приватному секторі Вінниці вранці 12 червня не пощастило кур’єру, який проїжджав поруч з подвір’ям пенсіонера. Двоколесий транспортний засіб збили автомобілем. Пасажирку мопеду доставлено до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 10.05. За попередньою інформацією слідства, 76–річний водій автомобіля «ЗАЗ-11028», виїжджаючи з прилеглої території домогосподарства по вулиці Пирогова, допустив зіткнення з мопедом Honda Dio Fit, який рухався по головній дорозі.

У результаті автопригоди  21-річна вінничанка, пасажирка двоколісного транспортного засобу, отримала тілесні ушкодження й госпіталізована до міської лікарні швидкої допомоги.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Проводиться розслідування.

Макс Мельник

13 червня, 2020