У Вінниці патрульні зупинили водія без прав, але під подвійним «кайфом»

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні зупинили водія без прав, але під подвійним «кайфом»

У Вінниці 9 лютого близько 11-ї години на провулку Київському патрульні зупинили автомобіль «ЗАЗ Славута», що рухався з порушенням ПДР. Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області, з’ясувалось, що 32-рінчий водій посвідчення не мав, оскільки був позбавлений права керування за рішенням суду.

У Вінниці 9 лютого близько 11-ї години на провулку Київському патрульні зупинили автомобіль «ЗАЗ Славута», що рухався з порушенням ПДР. Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області, з’ясувалось, що 32-річний водій посвідчення не мав, оскільки був позбавлений права керування за рішенням суду.

При поверхневій перевірці у кишені куртки чоловіка патрульні виявили речовини, схожі на наркотичні: 4 фольгових згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною жовтого кольору та поліетиленовий пакетик з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору.

Тому на місце події викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин справи.

Крім того, у водія помітили ознаки наркотичного сп'яніння. Він погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. У результаті в організмі чоловіка виявили амфетамін та канабіс.

Патрульні склали на водія протокол за керування у стані наркотичного сп'яніння та винесли дві постанови.

Сергій Маламура

10 лютого, 2020