У Вінниці патрульні затримали зловмисника, який серед вулиці напав на пенсіонерку: намагався відібрати харчі у брендованих пакетах?

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні затримали зловмисника, який серед вулиці напав на пенсіонерку: намагався відібрати харчі у брендованих пакетах?

Ввечері 24 грудня у Вінниці на вулиці Пирогова напали на 68-річну жінку. Зловмисник намагався забрати два пакети та сумку, вірогідно, з продуктами харчування. Спроба виявилася невдалою. Нападник зник, але невдовзі його затримали.

Ввечері 24 грудня у Вінниці на вулиці Пирогова напали на 68-річну жінку. Зловмисник намагався забрати два пакети та сумку, вірогідно, з продуктами. Спроба виявилася невдалою. Нападник зник, але невдовзі його затримали.

Як повідомляють в управлінні патрульної поліції, про напад на вулиці близько 18-ї години перехожі миттєво сповістили поліцію. За кілька хвилин екіпаж патрульних прибув на місце події.

Пенсіонерка та свідки розповіли патрульним, у що був одягнений нападник. За описом свідків через кілька хвилин правоохоронці знайшли зловмисника. Коли його показали очевидцям інциденту, вони упізнали нападника. Ним виявився 35-ти річний вінничанин.

Слідчо-оперативна група доставила його у відділ поліції, а також має відкрити кримінальне провадження по факту нападу.

За попередніми даними, харчі під час нападу майже не постраждали.

Макс Мельник

27 грудня, 2019