У Вінниці патрульні затримали «стрілка»: п’яний вранці влаштував дивні «розваги»

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні затримали «стрілка»: п’яний вранці влаштував дивні «розваги»

Вінницькі патрульні 2 лютого прибули на виклик жителів мікрорайону Вишенька та затримали нетверезого чоловіка з пістолетом та ножом. На сполох вінничани почали бити через стрільбу, яку почули у дворі.

Вінницькі патрульні 2 лютого прибули на виклик жителів мікрорайону Вишенька та затримали нетверезого чоловіка з пістолетом та ножем. На сполох вінничани почали бити через стрілянину, яку почули у дворі.

Як повідомляють в управлінні патрульної поліції Вінниччини, близько 9-ї години занепокоєні містяни зателефонували на лінію 102. Мешканці багатоповерхівки на вулиці 600-річчя почули постріли у дворі будинку.

На місці події інспектори виявили підозрілого чоловіка, який одразу занервував при наближенні поліцейських. Поверхнева перевірка дала результат. У внутрішній кишені куртки патрульні знайшли предмет, схожий на пістолет, а в кишені штанів був ніж, зовні схожий на холодну зброю.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Оскільки у 36-річного вінничанина були помітні ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння, його доставили до наркодиспансеру. В організмі правопорушника виявили 1,51 проміле алкоголю, а також амфетамін та канабіс.

Слідчо-оперативна група поліції встановлює всі обставини справи. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 7 років. 

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні затримали «стрілка»: п’яний вранці влаштував дивні «розваги»Новини Вінниці / У Вінниці патрульні затримали «стрілка»: п’яний вранці влаштував дивні «розваги»Новини Вінниці / У Вінниці патрульні затримали «стрілка»: п’яний вранці влаштував дивні «розваги»Новини Вінниці / У Вінниці патрульні затримали «стрілка»: п’яний вранці влаштував дивні «розваги»Новини Вінниці / У Вінниці патрульні затримали «стрілка»: п’яний вранці влаштував дивні «розваги»
Макс Мельник

3 лютого, 2020