У Вінниці патрульні влаштували «полювання» на п’яного водія (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні влаштували «полювання» на п’яного водія (ФОТО)

Цілу пошукову операцію провели вінницькі патрульні вночі 30 липня, щоб знайти порушника ПДД. Як виявилося, у 13 разів перевищував норму рівень алкоголю в організмі водія, на якого поскаржилися інші учасники руху.

Цілу пошукову операцію провели вінницькі патрульні вночі 30 липня, щоб знайти порушника ПДР. Як виявилося, у 13 разів перевищував норму рівень алкоголю в організмі водія, на якого поскаржилися інші учасники руху.

Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини, близько 3-ї години ночі на спецлінію 102 надійшов виклик від небайдужих громадян, які вказали, що водій автомобіля Mitsubishi Outlander на Немирівському шосе керує напідпитку та порушує ПДР.

Аби знайти порушника інспекторам довелося обстежувати прилеглі вулиці. Пошуки не були марними. Виявили схоже авто на вулиці Учительській. Взяли вінничанина «на гарячому». Водій кросовера проїхав на заборонний сигнал світлофора на Немирівському шосе, після чого поліцейські зупинили порушника.

Під час спілкування з водієм, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Керманич пройшов огляд на стан сп'яніння. Результат — 2,67 проміле алкоголю в організмі, що у 13 разів перевищує допустиму норму.

На 31-річного водія інспектори склали протокол за ст. 130 (керування напідпитку) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП, а автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні влаштували «полювання» на п’яного водія (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці патрульні влаштували «полювання» на п’яного водія (ФОТО)