У Вінниці патрульні влаштували гонитву за нетверезим втікачем

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні влаштували гонитву за нетверезим втікачем

У сонячний недільний день у передмісті Вінниці патрульна поліція змушена була влаштувати погоню. На під’їзді до обласного центру інспектори намагалися зупинити водія, який порушував швидкісний режим. Коли той не запинився, почали його переслідувати.

У сонячний недільний день у передмісті Вінниці патрульна поліція змушена була влаштувати перегони із нетверезим водієм. На під’їзді до обласного центру інспектори намагалися зупинити чоловіка, який порушував швидкісний режим. Коли той не зупинився, почали його переслідувати.   

Як зазначають у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини, 15 вересня близько 15-ї години на автодорозі М-21 (Виступовичі - Могилів-Подільський) патрульні помітили автомобіль Renault Trafic, що рухався занадто швидко.

Коли інспектор подав сигнал про зупинку, водій лише пришвидшив рух у бік Вінниці. Під час перегонів водій буса неодноразово порушував ПДР і виїжджав на смугу зустрічного руху.

Патрульні наздогнали порушника на вулиці Сергія Зулінського, де заблокували його авто. Перше, що відчули інспектори при спілкуванні з водієм – це запах спиртного. І чітко висловлюватися чоловікові було складно.

Проте порушник погодився пройти огляд на місці зупинки за допомогою алкотестеру "Драгер". Результат - 3,17 проміле, що майже у 16 разів перевищує допустиму норму.

На керманича склали протоколи за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку), ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку) та постанови за ч. 3 ст. 122 КУпАП (перевищення дозволеної швидкості руху більш, як на 50 кілометрів на годину), ч. 2 ст. 122 КУпАП (виїзд на смугу зустрічного руху), а транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

Про постраждалих інших учасників руху у патрульній поліції не повідомляють.

Олеся Рудницька

16 вересня, 2019