У Вінниці оштрафували директора колишнього ЖЕКу за минулорічні «провини»

Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директора колишнього ЖЕКу за минулорічні «провини»

У Вінниці працівники Муніципальної варти під час перевірки благоустрою міста виявили безвідповідальність директора одного з вінницьких ЖЕКів. Відомо, що чоловік ще в грудні 2019 року отримав попередження від інспекторів за неприбране сміття на підлеглій йому території. Однак ніяких дій по усуненню «проблеми» директором зроблено не було.

У Вінниці працівники Муніципальної варти під час перевірки благоустрою міста виявили безвідповідальність директора одного з вінницьких "ЖЕКів". Відомо, що посадова особа ще в грудні 2019 року отримала попередження від інспекторів через неприбране сміття на підпорядкованій території. Однак ніяких дій по усуненню «проблеми» директором зроблено не було.

Як стало відомо з сюжету «Ституаційного центру», директор ЖЕКу 26 підприємства «Вінниця комфорт сервіс» маючи усі організаційно-розпорядчі функції не вжив заходів щодо прибирання місця де встановлено сміттєзбірники та прилеглі до нього території на вулицях М. Зерова та Станція Вінниця.

Інспектори ще в грудні 2019 року надали данні, відповідальній особі та приписи стосовно очищення територій від складованого гілля дерев та побутових відходів.

Під час контролю за станом благоустрою нашого міста працівники Муніципальної варти виявили, що жодних дій по прибиранню не було зроблено. Тому, на директора ЖЕКу було скеладено протокол за ст.152 КУпАП.