У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)

У Вінниці працівники "Муніципальної варти" склали адмінпротокол на директора ТОВ "ЖЕО", який не вжив заходів з прибирання трьох контейнерних майданчиків.

У Вінниці працівники "Муніципальної варти" склали адмінпротокол на директора ТОВ "ЖЕО", який не вжив заходів з прибирання трьох контейнерних майданчиків.

Як стало відомо зі сторінки у Facebook "Муніципальна варта Вінниці", директор ТОВ "ЖЕО" маючи усі організаційно-розпорядчі функції не вжив організаційних заходів зі своєчасного і належного прибирання контейнерних майданчиків по вулицях: Стрілецька, 4, 14 і Стеценка, 48, за що отримав припис від інспекторів. Однак виконати його чоловік  "забув". 

Провівши повторну інспекцію працівники Муніципальної варти склали на чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, йому загрожує штраф розміром до 1700 грн.

Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці оштрафували директор ТОВ "ЖЕО". Чоловік не виконав наданий раніше припис (ФОТО)