У Вінниці оприлюднили варіант реконструкції перехрестя вулиць Пирогова, Зодчих та Костянтина Василенка

Новини Вінниці / У Вінниці оприлюднили варіант реконструкції перехрестя вулиць Пирогова, Зодчих та Костянтина Василенка

У 2023 році у Вінниці планується реконструювати перехрестя вулиць Пирогова, Зодчих та Костянтина Василенка, яке вважається одним з найбільш проблемних у місті. Наразі вже відомий варіант реконструкції, який, на думку авторів, створить більш комфортні умови для учасників руху.

«Запропоноване нами разом з колегами рішення з реорганізації руху на ньому знаходиться в контексті інших перехресть розташованих по вулиці Пирогова – площі Гагаріна (реорганізована у 2018 р.) та перехрестя біля ринку «Урожай» (проект 2021 р.)», - зазначають у міській Агенції просторового розвитку.

Автори вказують, що майже без зміни габаритів перехрестя пропонується:

1) додаткові смуги руху - по вул. Зодчих та по вул. Пирогова (в обох напрямках);

2) острівці безпеки на пішохідних переходах;

3) зручна конфігурація велосипедних переїздів;

4) встановлення окремих світлофорів для кожної смуги руху, що підвищує гнучкість регулювання транспортних потоків в різний час доби.

Новини Вінниці / У Вінниці оприлюднили варіант реконструкції перехрестя вулиць Пирогова, Зодчих та Костянтина ВасиленкаНовини Вінниці / У Вінниці оприлюднили варіант реконструкції перехрестя вулиць Пирогова, Зодчих та Костянтина ВасиленкаНовини Вінниці / У Вінниці оприлюднили варіант реконструкції перехрестя вулиць Пирогова, Зодчих та Костянтина Василенка