У Вінниці оголосили вирок учаснику терористичної організації

Новини Вінниці / У Вінниці оголосили вирок учаснику терористичної організації

Ще один учасник терористичної організації «Донецька народна республіка» отримав тюремний термін. Нещодавно Вінницький міський суд оголосив вирок одному з тих, хто докладав зусилля, щоб розвалити нашу країну.

Ще один активний учасник так званої терористичної організації «Донецька народна республіка» отримав тюремний термін. Нещодавно Вінницький міський суд оголосив вирок одному з чоловіків, який докладав зусиль, щоб розвалити нашу країну.

У ході розслідування він зізнався у скоєному й розкаявся. Можливо, це якось вплинуло на міру покарання. Утім, кілька років йому доведеться провести у виправній колонії.

«Завдяки принциповій позиції прокуратури Вінницької області, працівником якої підтримувалось державне обвинувачення, обвинуваченому, вироком Вінницького міського суду, призначено покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки», – зазначили у прес-службі прокуратури Вінницької області.

Як повідомляв NaПарижі, затриманого вінницькими контррозвідниками шпигуна засуджено до ув’язнення. А у Вінниці завдяки закону Савченко відпустили на волю трьох інформаторів з Донеччини, засуджених місцевим судом.
 

Юрій Ярмощук

18 грудня, 2018