У Вінниці оголосили місця продажу великодніх товарів

Новини Вінниці / У Вінниці оголосили місця продажу великодніх товарів

У Вінницькій міськраді визначились з місцями продажу штучних квітів та великодніх сувенірів. Ними стали пощадки місцевих базарів

У Вінницькій міськраді визначились з місцями продажу штучних квітів та великодніх сувенірів. Ними стали площадки біля місцевих базарів.

Виконком Вінницької міськради 4 квітня надав дозвіл трьом підприємствам на проведення торгівлі штучними квітами та товарами святкової тематики. Тобто, згідно з даного рішення торгувати дозволили з 20 квітня до 5 травня на площах перед ринками «Урожай», «Центральний», «Вишенька» та «Привокзальний».

У документі також зазначено хто і де саме має право на торгівлю:

1. Підприємству облспоживспілки «Госпрозрахункове об’єднання ринків м. Вінниці» для організації торгівлі штучними квітами та товарами святкової тематики погодити місця за адресами:

- вул. Пирогова, площа перед ринком «Урожай»;

- пр. Коцюбинського, площа перед ринком «Центральний»;

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «LORDEX Менеджмент Груп» для організації торгівлі штучними квітами та товарами святкової тематики погодити місце за адресою:

- вул. Келецька, 122а, площа перед ТК «Вишенька»;

3. Приватному підприємству «ОКЕАН-1» для організації торгівлі штучними квітами та товарами святкової тематики погодити місце за адресою:

- площа Привокзальна, 1, територія перед ринком «Привокзальний-2»;

4. Відповідальність за утриманням та прибиранням території відведеної під торгівлю покласти на адміністрації ринків «Урожай», «Центральний», торгівельного комплексу «Вишенька» та ринку «Привокзальний-2».

Ірина Заіковата

5 квітня, 2019