У Вінниці «одинадцята» пасажирка влаштувала у тролейбусі сварку з водієм та патрульними

Новини Вінниці / У Вінниці «одинадцята» пасажирка влаштувала у тролейбусі сварку з водієм та патрульними

Сьогодні,23 березня, вібулася нарада з керівниками структурних підрозділів Вінницької міської ради. Про ситуацію щодо дотримання «карантинних» норм пояснив очільник вінницької поліції Сергій Синявський.

Сьогодні ,23 березня, вібулася нарада з керівниками структурних підрозділів Вінницької міськради. Про ситуацію щодо дотримання «карантинних» норм пояснив очільник вінницької поліції Сергій Синявський.

За його словами, цими вихідними під час проведення перевірок щодо дотримання карантинного режиму суб’єктами господарської діяльності – порушень не виявлено.

У Вінниці продовжують працювати мобільні групи, до яких входять поліцейські, працівники Муніципальної варти, департаменту адмінпослуг та громадські формування. Мобільні бригади щодня проводять перевірки суб’єктів господарської діяльності щодо дотримання обмежень, введених на час дії карантину. 

«Наразі у місті працює 24 піших патрулі і чотири автопатрулі, це окрім планової роботи. На даний час уже притягнуто до відповідальності 11 порушників. За вихідні взагалі не було порушень. Тобто підприємства, організації, установи бачать, що проводяться перевірки і свою роботу припинили. Є поодинокі конфлікти з окремими громадянами. Для прикладу: жінка була не згодна, що вона є 11-м пасажиром у тролейбусі, і вступила в конфлікт з водієм. Він викликав патрульних, і жінка вчинила сварку уже з працівниками поліції. Таких випадків небагато, але вони є.  Але у своїй більшості люди з розумінням ставляться до обмежувальних закладів», - розповів Сергій Синявський.  

В пресслужбі міської ради зазначають, що наради на час карантину будуть проходити в дистанційному режимі через додаток Zoom.

Марина Карабай

23 березня, 2020