У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)

Вінницький міський суд сьогодні обирає запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому. Нагадаємо його бійці КОРДу затримали напередодні вночі. Інкримінують йому нібито участь у побитті активіста партії Шарія у Вінниці, що сталося 1 липня на проспекті Коцюбинського.

Вінницький міський суд сьогодні обирає запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому. Нагадаємо, його бійці КОРДу затримали напередодні вночі. Інкримінують вінничанину нібито участь у побитті активіста партії Шарія у Вінниці В.Шмагалова, що сталося 1 липня на проспекті Коцюбинського.

Під стінами суду ще задовго до початку засідання почали збиратися правоохоронці, в тому числі "екіпіровані" й готові до "масових заворушень". Загалом було до 80 поліцейських. Перед самим початком засідання до будівлі суду підійшли активісти "Нацдружин" та ГО "Едельвейс". До речі, саме представники останньої в мережі писали, що розпочали "сафарі на ватоголових прихильників проросійського недоблогера - шмарія"... Вони розгорнули перед судом банер з написом "Свободу патріотам" і станом на 11:40 спроб потрапити до приміщення суду не робили.

За словами активіста вінницьких "Нацдружин" Дениса, кілька їхніх представників, в тому числі дружина Андрія Вербецького, зайшли до суду ще до початку засідання, а решта активістів будуть чекати рішення надворі.

"Вчора у другій половині дня Андрію вручили підозру, чого саме стосується ця справа, ми можемо тільки здогадуватися... Але до побиття активіста партії Шарія він не причетний. Ніхто з нашої організації там присутній не був. Це може бути або наклеп звичайній "шарійовської" пропаганди. Цим самими завели в оману поліцію", - переконує Денис.    

Сам Андрій Вербецький також каже, що "не сильно розуміє" суть справи. На його думку, можливо, таким чином Шарій намагається підняти собі рейтинг.

Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці обирають запобіжний захід лідеру місцевих "Нацдружин" Андрію Вербецькому: інкримінують побиття "шаріївця" (ФОТО, ВІДЕО)