У Вінниці обрали найкращих татусів. Переможці заходу «Super ТАТО» отримали вудки та спінінги

Новини Вінниці / У Вінниці обрали найкращих татусів. Переможці заходу «Super ТАТО» отримали вудки та спінінги

У Вінниці до Дня молоді провели розважальний родинний захід «Super ТАТО». На площі Європейській команди татусів та малюків демонстрували свою силу, розум та витривалість на дев’яти цікавих конкурсних станцій,: стрибках у мішках, лижних перегонах, забиванні цвяхів, риболовлі, піднятті гирі, підборі овочів для борщу тощо.

У Вінниці до Дня молоді провели розважальний родинний захід «Super ТАТО». На площі Європейській 30 червня команди татусів та малюків демонстрували свою силу, розум та витривалість на дев’яти цікавих конкурсних станцій,: стрибках у мішках, лижних перегонах, забиванні цвяхів, риболовлі, піднятті гирі, підборі овочів для борщу тощо.

Як повідомили на сайті Вінницької міськради, на площі Європейській змагались за звання кращого 25 татусів. Жоден з учасників не пішов без подарунку – усім було вручено дипломи та призи. Татусі, яким вдалось увійти до трійки переможців, отримали головні та найцінніші «чоловічі» подарунки - вудки та спінінг для риболовлі, а дітлахи – велосипеди та самокат від відділу молодіжної політики ВМР. 

Новини Вінниці / У Вінниці обрали найкращих татусів. Переможці заходу «Super ТАТО» отримали вудки та спінінгиНовини Вінниці / У Вінниці обрали найкращих татусів. Переможці заходу «Super ТАТО» отримали вудки та спінінгиНовини Вінниці / У Вінниці обрали найкращих татусів. Переможці заходу «Super ТАТО» отримали вудки та спінінгиНовини Вінниці / У Вінниці обрали найкращих татусів. Переможці заходу «Super ТАТО» отримали вудки та спінінгиНовини Вінниці / У Вінниці обрали найкращих татусів. Переможці заходу «Super ТАТО» отримали вудки та спінінгиНовини Вінниці / У Вінниці обрали найкращих татусів. Переможці заходу «Super ТАТО» отримали вудки та спінінги