У Вінниці обмежать рух ще однією магістраллю: мінятимуть труби

Новини Вінниці / У Вінниці обмежать рух ще однією магістраллю: мінятимуть труби

З середини липня у Вінниці відбуваються масштабні ремонті роботи, які суттєво обмежують рух транспорту містом. У зв’язку з реконструкцією мережі водопостачання з 22 липня до 20 вересня обмежать рух вулицею Данили Нечая від перехрестя з вул. Московською до перехрестя з 2-м провулком Степовим.

З середини липня у Вінниці відбуваються масштабні ремонті роботи, які суттєво обмежують рух транспорту містом. У зв’язку з реконструкцією мережі водопостачання з  22 липня до 20 вересня обмежать рух вулицею Данили Нечая від перехрестя з вул. Московською до перехрестя з 2-м провулком Степовим.

Фактично це одна з ключових розв’язок Старого міста. В мерії запевняють, що роботи комунальники планують проводити у два етапи - з почерговим обмеженням руху на одній із смуг. Отже проїзд дорогою залишається.

Нагадаємо, у зв’язку з виконанням робіт по реконструкції трамвайної колії по вул. Соборній та враховуючи проведення робіт по вул. Замостянській з 15-го по 29 липня повністю зупинений рух трамваїв №1, 4, 6 в обох напрямках та перекрито рух іншого громадського транспорту по Соборній в одному напрямку – від  вул. Мури до вул. Миколи Оводова. На цей час частково змінено схеми руху маршрутів громадського транспорту.

Макс Мельник

16 липня, 2019