У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО)

Новенький вінницький трамвай «ВінВей» сьогодні спіткала невдача. На Хмельницькому шосе неподалік трамвайного депо вагон зійшов з рейок та ледь перекинувся на лівий бік, виїхавши на високий пагорб справа. На щастя, пасажирів у салоні не було, тож ніхто не постраждав. Сталася аварія близько 15.40.

Новенький вінницький трамвай «ВінВей» сьогодні спіткала невдача. На Хмельницькому шосе неподалік трамвайного депо вагон зійшов з рейок та ледь перекинувся на лівий бік, виїхавши на високий пагорб справа. На щастя, пасажирів у салоні не було, тож ніхто не постраждав. Сталася аварія близько 15.40.Фото зі сторінки Дорожній контроль Вінниця

Як розповів начальник служби безпеки руху Вінницької транспортної компанії Микола Франко, «ВінВей» був несправним, його до депо з боку Барського шосе штовхав «швейцарець». Обидва трамваї були порожніми. Не доїхали вони до місця призначення кілька десятків метрів. «ВінВей» раптово зійшов з рейок і поїхав на пагорб між зупинками Максимовича та Музики.  

Вагон ставили на рейки за допомогою крана. Інший «швейцарець» відбуксирував «ВінВей» до депо близько 17.35.

Впродовж цих майже двох годин трамваї на ділянці від Західного автовокзалу до зупинки «Палац дітей та юнацтва» не їздили.

За словами Миколи Франка, причини аварії можуть бути як в несправності самого трамвая, так і в стані рейок, або неуважності водія. Що призвело до ДТП, мають з’ясувати в ході службового розслідування у ВТК.

Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / У Вінниці новенький трамвай «ВінВей» з’їхав з рейок і ледь не перекинувся: кількадесят метрів не доїхав до депо (ФОТО, ВІДЕО)
Сергій Маламура

7 вересня, 2019