У Вінниці нетверезий водій вночі на «Лексусі» їздив по Меморіалу Слави

Новини Вінниці / У Вінниці нетверезий водій вночі на «Лексусі» їздив по Меморіалу Слави

Минулими вихідними в обласному центрі зафіксовано кілька нових випадків вандалізму. Завдяки запису із відеокамер вдалося швидко знайти, зокрема, нетверезого водія, котрий вночі «катався» на «Лексусі» територією Меморіалу Слави, що на Європейській площі. А також одного з підлітків, що поблизу школи №6 на вул. Стрілецькій, разом з приятелем трощили пластикову фігуру «уважного школяра».

Минулими вихідними в обласному центрі зафіксовано кілька нових випадків вандалізму. Завдяки запису із відеокамер вдалося швидко знайти, зокрема, нетверезого водія, котрий вночі «катався» на «Лексусі» територією Меморіалу Слави, що на Європейській площі. Також камери засікли та допомогли ідентифікувати одного з підлітків, що поблизу школи №6 на вул. Стрілецькій, разом з приятелем трощили пластикову фігуру «уважного школяра».

Водієві, що їздив пам'ятним місцем, доведеться сплатити штраф від 10,2 до 40 тис. грн. А батькам юних «варварів», один з яких 2002 року народження, світить за власний кошт відновити фігуру, що попереджує про перехід через вулицю. Наразі фахівці підраховують суму завданих збитків.

У Вінницькій мерії оприлюднили на офіційному сайті здійснений камерами відеозапис й фото згаданих актів вандалізму.

Юрій ЯРМОЩУК