У Вінниці нетверезий лежав посеред центральної вулиці

Новини Вінниці / У Вінниці нетверезий лежав посеред центральної вулиці

У Вінниці нетверезий громадянин перед новорічними святами бігав від вулиці Хлібної на вулицю Соборна, вибігаючи на проїжджу частину. Під час чергового «маневру» чоловік втратив рівновагу та впав посеред проїжджої частини.

У Вінниці нетверезий громадянин перед новорічними святами "курсував" між вулицями Хлібною та Соборною, час від часу вибігаючи на проїжджу частину. Під час чергового «маневру» чоловік втратив рівновагу та впав просто посеред дороги.

Як повідомили працівники Муніципальної варти Вінниці, перед новорічними святами, у темну пору доби камери відеонагляду зафіксували наступну ситуацію: громадянин, рухаючись від вулиці Хлібної на вулицю Соборна, перетнув проїжджу частину у невстановленому місці. Він мчав щодуху через жваве та водночас небезпечне для таких маневрів перехрестя. В подальшому громадянин втратив рівновагу та впав посеред проїжджої частини.

На щастя, трагедії не трапилось і водій чорного "Мерседесу", який проїжджав повз, вчасно загальмував, адже побачив лежачого чоловіка. Він не залишився байдужим та покликав на допомогу патрульних поліцейських.

Правоохоронці допомогли підвестись людині. Згодом у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські викликали карету швидкої медичної допомоги, і нетверезого чоловіка було госпіталізовано.