У Вінниці неповнолітній велосипедист потрапив під колеса іномарки: хлопець помер у лікарні

Новини Вінниці / У Вінниці неповнолітній велосипедист потрапив під колеса іномарки: хлопець помер у лікарні

На жаль у Вінниці почастішали випадки, коли юні велосипедисти не розрахувавши власні сили та порушуючи правила ПДР потрапляють під колеса авто. Так сталось і 4 липня – 17-річний хлопець переїжджаючи частину дороги у невстановленому місці потрапив під колеса автомобіля «Mazda »

На жаль, у Вінниці почастішали випадки, коли юні велосипедисти, не розрахувавши своїх сил та порушуючи правила дорожнього руху, потрапляють під колеса авто. Так сталось і 4 липня – 17-річний хлопець перетинаючи проїзну частину дороги у невстановленому місці, потрапив під колеса автомобіля «Mazda »

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 4 липня близько 18.30 години по вулиці  Хмельницьке шосе у м. Вінниці сталась аварія. Попередньо встановлено, що 46-річний вінничанин, керуючи автомобілем «Mazda», наїхав на неповнолітнього велосипедиста, коли той переїжджав проїзну частину дороги у невстановленому місці.

Внаслідок автопригоди потерпілого з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні. На жаль, врятувати життя хлопцю медикам не вдалось. Під час надання медичної допомоги він помер.

Водій освідуваний, він був тверезим.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі.