У Вінниці названо багатоповерхівку-рекордсменку, мешканці якої найбільше боргують за тепло та гарячу воду

Новини Вінниці / У Вінниці названо багатоповерхівку-рекордсменку, мешканці якої найбільше боргують за тепло та гарячу воду

Вінницька багатоповерхівка, яка знаходиться по вул. Жуковського зайняла перше місце в своєрідному антрейтингу будинків міста за величиною боргу за тепло та гарячу воду. За даними прес-служби КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», його мешканці «заборгували» понад 476 тисяч гривень.

Вінницька багатоповерхівка, яка знаходиться по вул. Жуковського, зайняла перше місце в своєрідному антрейтингу будинків міста по величині боргу за тепло та гарячу воду. За даними прес-служби КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», його мешканці «заборгували» понад 476 тисяч гривень.

«В даному будинку 144 квартир. Жителі 125-ти квартир сплачують справно і жителі лише 19-ти квартир мають борг, який в сумі становить 476 тисяч 074 гривень. І саме в результаті несумлінності мешканців 19-ти квартир цей будинок тримає «першість» у ТОПі-будинків-боржників», - кажуть у прес-службі.

Понад 400 тисяч гривень боргують і жителі багатоповерхівки вул. Пирогова, 59А. Загалом вінничани за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання винні Вінницяміськтеплоенерго 83,1мільйона гривень.

«Споживачам на необхідності сплачувати за спожите вчасно і в повному обсязі до 20 числа щомісяцявідповідно до пункту 18 Постанови Кабінету Міністрів України №630! Інакше можна потрапити під санкції, а це: штрафи, пеня, судовий і виконавчий збори, неможливість отримати субсидію, заборона виїзду за кордон та арешт майна, внесення до єдиного реєстру боржників»,  - нагадали вінничанам на підприємстві.