У Вінниці накрили чергову «гаражну» контрабанду: без товару залишили міську тютюнову мережу

Новини Вінниці / У Вінниці накрили чергову «гаражну» контрабанду: без товару залишили міську тютюнову мережу

Після виявлення і різних вінницьких гаражах контрафактного алкоголю та антисептику сумнівного походження, податківці «знайшли» ще й велику партію тютюнових виробів. В одному з гаражів вінницькі підприємці зберігали понад 70 тисяч пачок цигарок з підробленими акцизними марками.

Після виявлення у різних вінницьких гаражах контрафактного алкоголю та антисептику сумнівного походження, податківці «знайшли» ще й велику партію тютюнових виробів. В одному з гаражів вінницькі підприємці зберігали понад 70 тисяч пачок цигарок з підробленими акцизними марками.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.204 КК України (незаконне зберігання з метою збуту підакцизних товарів).

Проведення досудового розслідування доручено здійснювати Головному управлінню Державної податкової служби області.

У вилученні приймали участь співробітники прокуратури, податкової міліції та УСБУ у Вінницькій області. Проведено ряд обшуків у вінницьких гаражних приміщеннях, що використовувались для зберігання незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Пачки цигарок були марковані марками акцизного податку з ознаками підробки, як і документація на них. На даний час вирішується питання щодо арешту майна та призначення відповідних судових експертиз вилученої продукції.

Новини Вінниці / У Вінниці накрили чергову «гаражну» контрабанду: без товару залишили міську тютюнову мережуНовини Вінниці / У Вінниці накрили чергову «гаражну» контрабанду: без товару залишили міську тютюнову мережуНовини Вінниці / У Вінниці накрили чергову «гаражну» контрабанду: без товару залишили міську тютюнову мережуНовини Вінниці / У Вінниці накрили чергову «гаражну» контрабанду: без товару залишили міську тютюнову мережуНовини Вінниці / У Вінниці накрили чергову «гаражну» контрабанду: без товару залишили міську тютюнову мережу
Макс Мельник

12 червня, 2020