У Вінниці на зупинці пограбували чоловіка: злодіїв затримали протягом години

Новини Вінниці / У Вінниці на зупинці пограбували чоловіка: злодіїв затримали протягом години

Працівники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримали двох зловмисників, причетних до пограбування 47 - річного жителя Тиврівського району. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 11 серпня до поліції з заявою про пограбування звернувся житель села Яришівка.

Працівники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримали двох зловмисників, причетних до пограбування 47 - річного жителя Тиврівського району. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 11 серпня до поліції з заявою про пограбування звернувся житель села  Яришівка.

Зі слів потерпілого, близько другої години ночі біля зупинки на вулиці Замостянській, до нього підійшли двоє невідомих чоловіків. Погрожуючи фізичною розправою, зловмисники відібрали у чоловіка мобільний телефон "Nokia", зарядний пристрій до нього, рюкзак та барсетку з особистими речами.

За словами т.в.о. начальника Лівобережного відділення поліції Володимира Десятника, протягом години після надходження повідомлення про злочин  екіпаж батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримав підозрюваних у злочині. Ними виявились жителі обласного центру віком 35 та 36 років.

Для подальшого документування правопорушення на місце події прибула слідчо – оперативна група поліції.

Наразі зловмисники затримані в процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 ККУ (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує до 6 років ув’язнення.

Сергій Маламура

12 серпня, 2020