У Вінниці на знак вдячності лікарям створили панно з ангелом-охорнцем, який обіймає земну кулю

Новини Вінниці / У Вінниці на знак вдячності лікарям створили панно з ангелом-охорнцем, який обіймає земну кулю

У Вінниці в знак вдячності лікарям, які борються із пандемією, створюють 3D панно з дерева. Різб‘ярі відтворили ангела у масці, який обіймає земну кулю.

У Вінниці на знак вдячності лікарям, які борються із пандемією, створюють 3D-панно з дерева. Різб‘ярі відтворили ангела у масці, який обіймає земну кулю.

 Леонід Мороз, засновник майстерні, розповідає:

«Ще рік тому, я і не думав про такий сюжет, в нашій майстерні виготовляли пано із зображенням мисливських сцен, натюрморти, ікони. Та пандемія внесла корективи в наше життя та нові теми для творчості. Як би там не було, але саме медики є тими ангелами-охоронцями, які рятують планету та борються за життя».

Чоловік зазначає, що особливо його вразили перші повідомлення про масштаби трагедії, яка розгорнулась на півночі Італії та медиків, які цілодобово знаходились в лікарні, рятували своїх пацєнтів. Не залишила його байдужим історія дворічного Павлика з Вінниччини, життя якого зберегли лікарі з Могилів-Подільського.

Зазначимо, що в майстерні для роботи використовують лише натуральну деревену, перевагу надають таким породам, як дуб, ясен, клен. Для кожного виробу створюють ескіз, а потім за допомогою комп‘ютерних технологій створюють зразок майбутнього виробу і програму для станка. І вже на завершальній стадії панно обробляють вручну, що і надає картинам особливої енергетики.

За словами Леоніда Мороза, панно з ангелом доволі популярні, кілька робіт купили в знак подяки медикам столичних клінік, і тепер вони прикрашають ці медзаклади.

Новини Вінниці / У Вінниці на знак вдячності лікарям створили панно з ангелом-охорнцем, який обіймає земну кулюНовини Вінниці / У Вінниці на знак вдячності лікарям створили панно з ангелом-охорнцем, який обіймає земну кулюНовини Вінниці / У Вінниці на знак вдячності лікарям створили панно з ангелом-охорнцем, який обіймає земну кулю
Марина Карабай

30 липня, 2020