У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)

На пішохідному переході біля площі Костянтина Могилка у Вінниці 14-річну велосипедистку збила машина швидкої допомоги. Аварія сталася сьогодні близько 19.30.

На пішохідному переході біля площі Костянтина Могилка у Вінниці 14-річну велосипедистку збила машина швидкої допомоги. Аварія сталася сьогодні близько 19.30.

Очевидці розповідають, дитина переїжджала через пішохідний перехід з боку Лісопарку, а швидка їхала у напрямку Барського шосе із увімкненими проблисковими маячками та сиреною. Судячи зі збитого дорожнього знаку, що стояв на «острівці безпеки», водій карети швидкої намагався уникнути зіткнення…

Наразі дівчинку забрали до реанімації дитячої обласної лікарні. Її життю загрози немає, але травми у дитини серйозні.

Станом на 21.10 на місці події продовжували працювати поліцейські – вони встановлюють всі обставини ДТП.

Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» швидка збила 14-річну дівчинку на велосипеді: дитина в реанімації (ФОТО)