У Вінниці на залізничному вокзалі на честь добровольців виступить військовий оркестр

Новини Вінниці / У Вінниці на залізничному вокзалі на честь добровольців виступить військовий оркестр

Завтра, 14 березня, на вінницькому залізничному вокзалі виступатиме військовий оркестр повітряних сил Збройних Сил України. Таким чином вінницькі військові приєднаються до Всеукраїнської акції з нагоди Дня українського добровольця, аби вшанувати мужності та героїзму учасників добровольчих формувань.

Завтра, 14 березня, на вінницькому залізничному вокзалі виступатиме військовий оркестр Повітряних сил Збройних Сил України. Таким чином вінницькі військові приєднаються до Всеукраїнської акції з нагоди Дня українського добровольця, аби вшанувати мужності та героїзму учасників добровольчих формувань.

Нагадаємо, що для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості Верховною Радою України від 17 січня 2017 року № 1822-VІІІ установлено «День українського добровольця», який відзначатиметься в Україні щорічно 14 березня.

Саша Григоровська

13 березня, 2019