У Вінниці на території психоневрологічної лікарні ім. Ющенка створили смітник (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці на території психоневрологічної лікарні ім. Ющенка створили смітник (ФОТО)

Ще на минулому тижні до Муніципальної варти надійшла скарга, що на території КНП «ВОКПЛ ім. акад. О.І. Ющенка ВОР» утворилося звалище сміття. Водій одного з будівельних ТОВ нахабно позбувався відходів, засмічуючи територію лікарні.

Ще на минулому тижні до Муніципальної варти надійшла скарга, що на території КНП «ВОКПЛ ім. акад. О.І. Ющенка» утворилося звалище сміття. Водій одного з будівельних ТОВ нахабно позбувався відходів, засмічуючи територію лікарні.

Як повідомили на сторінці у Facebook "Муніципальна варта Вінниці", прибувши на місце події, опрацювавши звернення, інспектори виявили, що водій одного з ТОВ, яке надає будівельні послуги, вивозив і висипав з "КамАЗу" будівельні відходи на території лікарні. Можливо правопорушник вирішив у такий спосіб зекономити свій час чи пальне.

За утворення несанкціонованого сміттєзвалища чоловік отримав протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці на території психоневрологічної лікарні ім. Ющенка створили смітник (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на території психоневрологічної лікарні ім. Ющенка створили смітник (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на території психоневрологічної лікарні ім. Ющенка створили смітник (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на території психоневрологічної лікарні ім. Ющенка створили смітник (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на території психоневрологічної лікарні ім. Ющенка створили смітник (ФОТО)
Ірина Заіковата

6 квітня, 2020