У Вінниці на Привокзальної площі будують черговий торговий центр (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці на Привокзальної площі будують черговий торговий центр (ФОТО)

Торговими ділянки біля залізничного вокзалу у Вінниці почали вважатися з початку 1990-их. Нині вінницьку Привокзальну площа з двох боків обіймають торгові центри, а з однієї - ринки. Ще один збудують фактично посередині.

Торговими ділянки біля залізничного вокзалу у Вінниці почали вважатися з початку 1990-их. Нині вінницьку Привокзальну площу з двох боків обіймають торгові центри, а з однієї - ринки. Ще один збудують фактично посередині.

Згідно з паспортом об’єкту, на місці колишньої парковки, старовинних аварійних будівель та автобусної зупинки, планується збудувати двоповерховий торговий центр. Замовником будівництва є ПП «Олімп Форум», а генпідрядником – ТОВ «В-Білдінг Груп». Нова будівля буде витримана у класичному стилі – без жодних надлишкових компонентів. Вона займатиме ділянку між площею, де рухаються автобуси і тролейбуси, та вулицею Батозькою та групою ТЦ на місці колишніх корпусів агрегатного заводу.

Будівництво мають завершити у 2-му кварталі 2020 року. Наразі збудована «коробка» першого поверху.

Нагадаємо, раніше в рамках реконструкції проспекту Коцюбинського планувалося змінити і Привокзальну площу зі створенням «кругу» для розвороту трамваїв.

Новини Вінниці / У Вінниці на Привокзальної площі будують черговий торговий центр (ФОТО) Новини Вінниці / У Вінниці на Привокзальної площі будують черговий торговий центр (ФОТО) Новини Вінниці / У Вінниці на Привокзальної площі будують черговий торговий центр (ФОТО) Новини Вінниці / У Вінниці на Привокзальної площі будують черговий торговий центр (ФОТО)
Макс Мельник

2 листопада, 2019