У Вінниці на Київській десятеро рятувальників гасили "подвійну" пожежу (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці на Київській десятеро рятувальників гасили "подвійну" пожежу (ФОТО)

У Вінниці в приватному секторі по вулиці Київській 7 липня зайнялось сміття в господарській споруді та речі в розташованому поруч будинку. Що зайнялось першим, наразі не відомо.

У Вінниці в приватному секторі по вулиці Київській 7 липня зайнялось сміття в господарській споруді та речі в розташованому поруч будинку. Що зайнялось першим, наразі не відомо.   

На місце події рятувальників викликали о 17:40.

"Прибувши до місця виклику, особовий склад державної пожежно-рятувальної частини №2 встановили, що вогнем охоплено сміття в недіючій господарчій споруді на площі 10 кв.м. Під час проведення розвідки в розташованому поряд житловому будинку виявлено загоряння побутових речей на площі 5 кв.м. Пожежу локалізовано о 17:46, а ліквідовано о18:00", - повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

До боротьби з вогнем залучалося 10 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Новини Вінниці / У Вінниці на Київській десятеро рятувальників гасили "подвійну" пожежу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській десятеро рятувальників гасили "подвійну" пожежу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на Київській десятеро рятувальників гасили "подвійну" пожежу (ФОТО)