У Вінниці на Келецькій облаштували паркомісця, аби впорядкувати хаотичне паркування

Новини Вінниці / У Вінниці на Келецькій облаштували паркомісця, аби впорядкувати хаотичне паркування

У Вінниці, на ділянці дороги по вулиці Келецькій, а саме від проспекту Космонавтів до вулиці 600-річчя, внесли зміни в організацію дорожнього руху. Вони передбачають облаштування нових паркомісць для автомобілів.

Про це повідомляють у Вінницькій міськраді.

У департаменті транспорту та міської мобільності зазначають, що, у межах робіт, уже облаштували 25 паркувальних місць, з них 2 для людей з інвалідністю. Заходи мають впорядкувати хаотичне паркування транспортних засобів та покращити організацію дорожнього руху на цій ділянці.

«Попередньо фахівці нашого департаменту провели детальний аналіз та розробили схему організації дорожнього руху, яку погодили в управлінні патрульної поліції. У межах робіт було прийнято рішення звузити проїжджу частину відповідно до чинних норм, завдяки цьому й вдалось облаштувати нові місця для паркування приватного автотранспорту», – каже заступник директора департаменту транспорту та міської мобільності Сергій Бузниковатий.

Окрім того, він зазначив, що працівники КП «СМЕД ОДР» уже нанесли відповідну дорожню розмітку та незабаром встановлять нові дорожні знаки.

Олеся Рудницька

1 вересня, 2023