У Вінниці на дні озера водолази відшукали молодого рибалку

Новини Вінниці / У Вінниці на дні озера водолази відшукали молодого рибалку

Протягом двох днів дві групи вінницьких водолазів обстежували дно озера Гуральня, щоб відшукати тіло 21-річного рибалки. Потопельника, який зник напередодні, підняли на поверхню лише ввечері 9 травня.

8 травня до рятувальників Вінниці надійшло повідомлення про те, що в районі озері Гуральня, що знаходиться на території Вінницького лісництва, під час риболовлі зник чоловік. До пошуків якого було залучено Рятувально-водолазну службу Вінницької міської ради, однак, пошукові роботи були безрезультатні. 9 травня о 7:30 до проведення робіт із пошуку рибалки було залучено групу водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області. Загалом, обстежено поверхню акваторії озера загальною площею 60000 кв.м.

О 16:45 тіло потопельника було виявлено та піднято на берег. Загиблим виявився 21-річний житель села Лаврівка Вінницького району. До проведення даних робіт від ДСНС залучалося 7 чоловік особового складу та одна одиниця спецтехніки, а також чотири фахівці рятувально-водолазної служби Вінницької міської ради.

Зазначимо, що з початку травня на водоймах країни загинула 21 людина.

Макс Мельник

10 травня, 2020