У Вінниці на честь свята 8 березня школярі дарували квіти та радість перехожим жінкам (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці на честь свята 8 березня школярі дарували квіти та радість перехожим жінкам (ВІДЕО)

У Вінниця на проспекті Космонавтів учні 3-Г класу Комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 33 Вінницької міської ради» дарувати радість та квіти жінкам. Саме у такий спосіб школярі вирішили привітати перехожих зі святом 8 березня.

У Вінниця на проспекті Космонавтів учні 3-Г класу школи № 33 дарувати радість та квіти жінкам. Саме у такий спосіб школярі вирішили привітати перехожих зі святом 8 березня.

Вчора, 5 березня, за ініціативи викладачки КЗ "ЗШ І-ІІІ ст. №33 ВМР Кирилюк Катерини Кирилюк, класної керівнички 3-Г класу, відбулась акція «Квіти». Саме учні її класу стали «винуватцями» щирих посмішок та гарного настрою перехожих жінок, яких малеча вітала з жіночим святом.

«Усміхніться!
Тане сніг,
Щастя падає до ніг,
Нині ваш весняний день
Квітів, сонця і пісень!» - такий вірш- привітання звучав з вуст школярів, та був прикріплений до квіткового горщика-подарунку.

Як зазначила сама Катерина Кирилюк:

«Акція «Квіти» була проведена вперше, однак у плані благодійності, то 3-Г клас постійно приймає участь у доброчинних проєктах. Що стосується грошей, витрачених на квіткові горщики - це кошти, які вдалось зекономити з бюджету класу. На майбутній рік планується провести цілий флешмоб, адже самі діти в захваті від того, що змогли принести частинку радості в життя не знайомих їм людей й з захопленням висувають власні ідеї для майбутніх «проєктів».  

Одна з щасливець поділилась на сторінці у Facebook:

Ірина Заіковата

6 березня, 2020