У Вінниці на березі Південного Бугу будують готель R&R, але ще шукають гроші

Новини Вінниці / У Вінниці на березі Південного Бугу будують готель R&R, але ще шукають гроші

Незабаром у центрі Вінниці з’явиться готельний комлекс River & Road. На ділянці за адресою вулиця Князів Коріатовичів, 89, неподалік Староміського мосту, розпочалося будівництво, а однойменна місцева компанія рекламує майбутній об’єкт. Наразі вінницькі будівельники працюють над залученням інвесторів.

Незабаром у центрі Вінниці з’явиться готельний комлекс River & Road. На ділянці за адресою: вулиця Князів Коріатовичів, 89, неподалік Староміського мосту, розпочалося будівництво, а однойменна місцева компанія рекламує майбутній об’єкт. Наразі вінницькі будівельники працюють над залученням інвесторів.

Про це у Facebook у групі Urban написав вінничанин Віталій Мельник.

У світі відома мережа готелів R&R. У даному випадку складно говорити про залучення іноземних коштів на створення комплексу за прикладом таких, які функціонують у Тайвані чи країнах ЄС.

Будівельники пропонують «новий сегмент інвестиційної нерухомості - апарт-готель клубного типу «Рівер», який, як вони запевняють, «забезпечить власникам апартаментів гарантовану дохідність з мінімальними затратами часу та фінансів», але на початковому етапі потрібно вкласти кошти, аби згодом отримати «готовий бізнес».

Відомо, що саме ця компанія збудувала у Вінниці та околиці кілька житлових і нежитлових комплексів.

Новини Вінниці / У Вінниці на березі Південного Бугу будують готель R&R, але ще шукають грошіНовини Вінниці / У Вінниці на березі Південного Бугу будують готель R&R, але ще шукають грошіНовини Вінниці / У Вінниці на березі Південного Бугу будують готель R&R, але ще шукають гроші
Олег Верлан

23 квітня, 2021