У Вінниці можуть зупинити громадський транспорт, якщо пасажири порушуватимуть "карантинні" вимоги

Новини Вінниці / У Вінниці можуть зупинити громадський транспорт, якщо пасажири порушуватимуть "карантинні" вимоги

Якщо вінничани й надалі порушуватимуть правила карантину в трамваях, тролейбусах та автобусах, тобто в салон одночасно заходитиме більше десяти людей, у Вінниці вимушені будуть обмежити або ж взагалі зупинити громадський транспорт. Про це сьогодні заявив генеральний директор Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко.

Якщо вінничани й надалі порушуватимуть правила карантину в трамваях, тролейбусах та автобусах, тобто в салон одночасно заходитиме більше десяти людей, у Вінниці вимушені будуть обмежити або ж взагалі зупинити громадський транспорт. Про це сьогодні заявив генеральний директор "Вінницької транспортної компанії" Михайло Луценко.

"Ми намагаємося забезпечити нормальний трафік, але якщо раніше в тролейбусі в середньому могло знаходитися 60 пасажирів, то зараз лише 10. Просимо вінничан з розумінням віднестися до обмежень. Це необхідно для того, щоб убезпечити себе та інших від зараження вірусом. У разі невиконання вимог карантину, передбачених постановою уряду, - на водіїв громадського транспорту та підприємство накладатимуться великі штрафи. На жаль, змушений констатувати, що вінничани ігнорують ці вимоги уряду. Тому мушу попередити: якщо наші пасажири  і далі порушуватимуть правила карантину в муніципальному транспорті – ми будемо вимушені обмежити, а то й зупинити його випуск на лінії", - цитує М.Луценка пресслужба міської ради.

Нагадаємо, напередодні керівник ВТК обіцяв, що транспорту у години, коли люди їдуть на роботу та повертаються назад, буде більше.

Сергій Маламура

19 березня, 2020