У Вінниці молодики підозрюються у викраденні крупної партії морозива

Новини Вінниці / У Вінниці молодики підозрюються у викраденні крупної партії морозива

Двічі протягом тижня у Вінниці поблизу автовокзалу «Східний» зловмисники обкрадали торгівельні точки. Першого разу їх мішенню був холодильник з морозивом, а вдруге – кіоск із солодощами. «Вирахували» причетних до крадіжок завдяки камерам відео нагляду.

Двічі протягом тижня у Вінниці поблизу автовокзалу «Східний» зловмисники обкрадали торговельні точки. Першого разу їх "мішенню" був холодильник з морозивом, а вдруге – кіоск із солодощами. «Вирахували» причетних до крадіжок завдяки камерам відеонагляду.  

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, вранці 6 липня до поліції надійшло повідомлення, що вночі на території автовокзалу невідомі пошкодили холодильник та викрали 320 пачок морозива.

Аналогічне повідомлення про пошкодження торговельного кіоску та викрадення солодощів надійшло у поліцію 11 липня.

Переглянувши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили особи та затримали причетних до цього злочину. Ними виявились вінничани віком 17 та 19 років.

Попередньо встановлено, прогулюючись територією автовокзалу, хлопцям спало на думку викрасти морозиво з холодильника. Зірвавши захисне обладнання, вони викрали 320 пачок морозива, яким дорогою додому пригощали перехожих.

Через тиждень хлопці наважились ще на одну крадіжку. Розбивши камінцем скло, з торговельного кіоску на території цього ж автовокзалу зловмисники викрали печиво, шоколад, жувальні гумки та інші солодощі.            

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що передбачає до 6 років позбавлення волі. 

Макс Мельник

14 липня, 2020